Horeca zonwering
 
 
Horeca en van der Pas


Als horecabedrijf is het belangrijk zoveel mogelijk klanten te kunnen bedienen. Meer klanten betekend meer omzet. Uw klanten hebben allemaal hun eigen wensen. De ene klant zit graag in het zonnetje, de andere graag in de schaduw. Deze keuze kunt u uw klanten geven. Van der Pas is de leverancier voor Horeca Nederland. Niet alleen omdat van der Pas alle kennis in huis heeft met betrekking op zonweringen, maar óók omdat van der Pas jarenlange ervaring heeft in horeca. Dát zorgt voor een prima samenwerking tussen uw horecabedrijf en van der Pas.

 
 
Referenties


Met gepaste trots hebben wij onder andere de volgende horecabedrijven voorzien van ‘van der Pas‘ zonweringen:

- ‘De Oude Jan’ te Delft
- ‘De Witte Aap’ te Rotterdam
- ‘De Kurk’ te Delft
- ‘Hacienda’ te Zwijndrecht
- ‘Hermitage’ te Rijsoord
- ‘De Ballentent’ te Rotterdam
- ‘t Stadserf’ te Schiedam
- ‘Het Sterretje’ te Schiedam
- ‘Sjiek’ te Schiedam
- ‘Hamachi’ te Schiedam

 
 
 
Bekleden markiezen


Mede door de authentieke en gezellige
uitstraling worden markiezen toegepast in de horeca. Hoewel de kwaliteit van onze zonwering uiterst hoog is, ontkomt niemand eraan dat de doeken verweren en slijten. Ook het frame heeft na verloop van tijd zijn onderhoud nodig. Het is erg belangrijk een nette en schone uitstraling te blijven houden voor uw onderneming.

van der Pas verzorgd dan ook het opnieuw bekleden en het verzorgen van het geraamte van uw markiezen. Hierdoor blijft u de uitstraling houden welke gewenst is. Ook in onder andere België vervangen wij doeken volgens de strengere brandwerende normen welke aldaar gelden.

 
 
 
Bedrukkingen


Op een markies kunnen teksten, foto’s en/of logo’s aangebracht worden. De mogelijkheden zijn groot en wij hebben ruime ervaring met het beletteren van markiezen.

 
 
 
Folder


Download onze speciale Horeca folder. Deze is natuurlijk ook aan te vragen bij van der Pas. Wij sturen u deze graag toe.

 

 
 
   
Kwaliteit, belangrijk feit


Van der Pas levert en verzorgt de plaatsing van onder andere:

- parasols
- markiezen
- knikarmschermen
- schaararmschermen
- rolluiken
- terrasverwarming en dergelijke

Het is van belang kwalitatief goede materialen te gebruiken in de horeca. Niet alleen zorgen deze zonweringen voor een aangenamere ervaring op uw terras, zij zorgen ook voor een stukje uitstraling van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk schone en goede materialen te gebruiken en tevens deze goed te onderhouden.

Van der Pas stopt niet bij het leveren van de materialen. Naar keuze kunt u gebruik maken van een onderhoudscontract en wat te denken van onze winterstalling? Zo heeft u geen omkijken meer naar uw zonwering en zorgt het enkel voor meer plezier, zowel voor u als uw klanten.

 
Winterstalling


Zodra de zomerperiode voorbij is, wilt u natuurlijk zonder problemen van start met de ‘koude’ periode. Hierbij kan van der Pas u helpen met onze verzekerde winterstalling. Wij zorgen in overleg voor het ophalen en opslaan van uw producten in het koude seizoen. Indien gewenst kunnen wij in deze periode uw zonwering klaar maken voor het nieuwe seizoen door bijvoorbeeld reiniging en vervanging van defecte onderdelen. Omdat ons land veel regendagen kent, kunnen wij uw doeken in deze periode voorzien van een hoogwaardige waterdichte coating. Zo is uw zonwering beter bestand tegen regen. Ook uw parasols kunnen wij reinigen en impregneren. Breekt het zomerseizoen aan, zullen wij uw zonwering weer keurig en in overleg terug plaatsen.

 
 
 
 
Klik voor een grotere afbeelding   Jan des Bouvrie
zonwering

Stijlvolle zonwering, dat is de ‘Jan des Bouvrie’ lijn. Een selectie zeer goede maar ook betaalbare zonweringen. Je vindt het in onze showroom.

   
Klik voor een grotere afbeelding   Horeca
zonwering

Niet alleen is 'van der Pas' de enige Horeca Nederland leverancier, maar wij hebben ook ruime ervaring in en met de Horeca.

Klik voor een grotere afbeelding   Zonpas
markiezen

Een markies, gemaakt van duurzame materialen en onderdelen. De Zonpas markiezen worden door 'van der Pas' in eigen fabriek vervaardigd.

 

  

Brustor     Verano     Rainbow     Somfy     Dickson     Swela     Tibelly     Lega     ABZ     Verosol     Zonnelux     Luxaflex